Stor uppdatering!

Under 21/12 och 22/12 kommer en stor uppdatering på Discord att ske!

Det som kommer att ske är att alla kanaler kommer raderas helt, bottar kommer konfigueras om, och guider kommer att ordnas.

Dessa kategorier kommer finnas i nya uppdateringen:

INFOTMATION I denna kategori kommer ni kunna hitta: Välkommen, Regler, nyheter, bot-guider och changelog. Vad dessa betyder kommer ni hitta i Välkommen-menyn vid nylanseringen. Till och från kommer även ansök finnas med, beroende på om vi är i behov av staffs eller inte.

ALLMÄNNA KANALER Där kommer ni hitta, Allmänt, Support , bilder och Förslag.

MÅNDADENS ? Är en helt ny kategori som kommer tillkomma, kommer komma följande chattar: Spelare, skin, top5, bild, bygge och citat. Detta kommer vara ett månadsevent av Cobzer som håller detta. Mer information kommer komma i samma kategori.

RÖSTKANALER Där det kommer in flertalet röstkanaler och det kommer privata kanaler, allmänna kanaler och även kanaler för specifika ranker 🙂

Påtal om ranker, kommer nya roller finnas, några finns redan idag:

Ledningen, Owner, king, hitman, admin, srmod, moderator jrmod, helper, obsidian, emerald, diamond, gold, redstone, iron och player och aktiv.

Hur dessa ges ut, är ännu oklart. Vi har 3 val, antingen ett autosystem (om vi hittar ett sådant) Som synkar minecraftservern med discord, så man kan ranka upp på servern samtidigt som på Discord. Eller så kör vi ett manuellt system, alternativt ett paralellt system som inte har med minecraft att göra. Vi får se hur vi göra 🙂

Botar vi kommer ha är följande: Nurevam, boten som loggar allt som skrivs. Mee6, en bot som välkomnar att spelare. Finns även funktion för ett rankingsystem. yui, varningsbot, vi kan skicka inviduella varningar vid behov. Ticket tool, supportbot. Tatsumaki, en modereringsbot, croution, annuncmentbot och även rythm för musik.

Vill ni veta mer, kontakta gärna mig ‘Cobzer med frågor, förslag eller kritik om de planerade ändringarna.