FAQ

Här har vi samlat frågor och svar som ofta dyker upp. Undrar du över något som inte finns med här så fråga oss inne i spelet eller på Discord.

Vilka servrar finns på Burken?

I nuläget är SMP(1.14.4) och Skyblock(1.12.2) aktiva. Det finns även en del servrar som är under uppbyggnad men som man ej kan spela på ännu.
Mer info om de servrarna kommer senare.

OBS! Skyblock har en del buggar då den fortfarande kör 1.12.2 (pga skyblock pluginen inte stöder nyare versioner). För bästa spelupplevelse kan du ansluta till Sky genom att välja den versionen i din launcher.

Vart finns shoppen?

Shoppen finns just nu bara i skyblock genom att skriva /warp shop

Hur kan jag sälja saker?

För närvarande fungerar endast /sell på skyblock.

Du kan även lägga upp saker i Auction House för att sälja till andra spelare. Du gör det genom att hålla den sak du vill sälja och skriva /ah sell. Du kan se vad som finns i AH genom att skriva /ah. Ah finns endast i SMP

Hur får man ranker?

Ranker får man genom att aktivt spela (speltid), samla xp-levels samt rösta på servern. Man rankas upp automatiskt när man uppfyller kraven för nästa rank.

I nuläget fungerar detta enbart på SMP-servern (på övriga servrar kommer det inom kort). När man väl har en rank så är den global på alla servrar.

Vart kan man votea/rösta på servern?

Antingen genom att skriva /vote i spelet eller via länkarna på hemsidan: https://dnsburk.com/vote

Vad är serverns Discord?

https://discord.gg/ZfAx9xr

Vilka är serverns regler?

För att läsa serverns regler skriv /rules i spelet eller läs dem på hemsidan https://dnsburk.com/regler/