Burken har öppnat!

Idag öppnar äntligen Burken på nytt igen! Vi har en helt ny survival-värld (smp). En del saker känner ni säkert igen då vi använt några av våra gamla byggnader etc, men det finns en del nytt också.

Som vanligt har vi mcMMO, vanliga server-shoppen, ranker, vote crates, griefprevention, PvP-arena med mera.

Första gången du kommer in till Survival-världen och innan du börjar spela, så behöver du läsa och acceptera våra regler. Detta kommer automatiskt presenteras för dig. Du behöver då läsa och klicka “Next” tills du läst alla sidor. Därefter kan du klicka på “Accept” om du accpterar dessa regler.

Kom in och börja spela med oss!

Server IP/host: mc.dnsburk.com (eller kort och gott bara dnsburk.com).

RANKER

Vi har ungefär samma ranker som tidigare med undantag för en del staff-ranker som inte finns längre och ett par nya som tillkommit är Bedrock, Netherite samt Veteran.

Vid varje rankup får man ett kit med saker som tillhör respektive rank, en del in-game pengar, fler claim-blocks samt tillgång till fler nya saker per respektive rank, t.ex. kommandon som fly, nick och sell med mera.

VOTES / RÖSTA

Om du vill hjälpa till att göra Burken mer synlig för fler spelare, så kan du rösta på servern på flera olika vote-sites. Du hittar dessa genom att skriva /vote in-game eller på vår hemsida https://dnsburk.com/vote.

Alla som rösta får en VoteCrate-nyckel per röst som görs samt in-game pengar som tack! Nyckeln kan öppnas i crate-rummet och man vinner slumpat innehåll från craten. För att komma till crate-rummet skriver du /warp crate eller letar reda på det i spawn-slottet.

KITS

Vi har skapat kits som tillhör varje rank. Varje kit har saker så som vapen, armor etc. Dessa kan fås en gång i veckan för de högre rankerna (Diamond eller högre) och en gång var tredje dag för de ranker under, med undantag för Start-kittet som kan fås en gång om dagen.


Det finns även ett claim kit som du kan få en gång per minut ifall du skulle tappa dessa saker. Där finns även ett par böcker som talar om hur man claimar sin mark.

STAFF

OBS! Vi söker INTE några som helst fler staff-medlemmar. Om vi mot förmodan kommer behöva detta i framtiden, så kommer vi meddela om det i god tid på hemsidan och på Discord.


Det hjälper inte att fråga om detta, så vi ber dig vänligen avstå från det så gör du oss alla glada! 🙂

HEMSIDA

Vår hemsida finns som vanligt på https://dnsburk.com och den har uppdaterats med aktuell information och några fler bilder.

INTRO-VIDEO

Sprid gärna vår nya intro-video på era egna sociala media! OBS! Skicka ej på andras Minecraft-servrars sidor/chattar etc, då det räknas som spam/reklam etc.

Länk till videon: https://www.youtube.com/watch?v=M_-uzq3pL-E

DISCORD

För att bjuda in vänner till vår Discord-server skicka dem denna invite-länk: https://discord.gg/ZhTWAMg